Avís legal | Política de privacitat

AVÍS LEGAL

Nom del domini: www.cavamartinsoler.com
Nom comercial: Cava Martín Soler
Denominació social: Soler & Degollada, S.A.
Domicili social: Finca La Serra de Sabanell | 08736 Font-Rubí
C.I.F.: A58297094
Telèfon: +34 938 988 220
E-mail: info@cavamartinsoler.com
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona; Tom 8281, Llibre 7534, Secció 2a.

OBJECTE

El prestador, responsable del lloc web, posa a disposició dels usuaris el present document amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE ), com també informar tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d'ús del lloc web.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web, assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, com també a qualsevol altra disposició legal que fóra d'aplicació. El prestador es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que hi hagi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació al lloc web del prestador.

RESPONSABILITAT

El prestador s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web, sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer, aliè a aquest.

Des del lloc web, l’usuari pot ser redirigit a continguts de tercers llocs web. Atès que el prestador no pot controlar sempre els continguts introduïts per tercers en els seus llocs web, aquest no assumeix cap tipus de responsabilitat respecte a aquests continguts. En tot cas, el prestador manifesta que procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l'ordre públic, procedint a la retirada immediata de la redirecció a aquest lloc web, posant en coneixement de les autoritats competents el contingut en qüestió.

El prestador no es fa responsable de la informació i els continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu, però no limitatiu, en fòrums, xats, generadors de blocs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de manera independent en la pàgina web del prestador. No obstant això, i en compliment del que disposa l'art. 11 i 16 de la LSSI-CE, el prestador es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, col·laborant de manera activa en la retirada o, si s'escau, bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre públic. En cas que l'usuari consideri que en el lloc web hi ha algun contingut que pogués ser susceptible d'aquesta classificació, es prega que ho faci saber de manera immediata a l'administrador del lloc web, per mitjà de l’adreça de correu electrònic: info@cavamartinsoler.com.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

El prestador es troba profundament compromès amb el compliment de la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, com també la implementació de les mesures de seguretat disposades en l'art. 9 de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en el Reglament de Desenvolupament de la LOPD.

ÚS DE GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per oferir-te una experiència i un servei millors, i recollir dades anònimes sobre els hàbits de navegació dels usuaris per obtenir estadístiques sobre l'ús del nostre lloc web. En continuar navegant, considerem que l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes. No obstant això, l'usuari té l'opció d'impedir la generació de galetes i eliminar-les, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu navegador. En cas de bloquejar l'ús de galetes al seu navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats del lloc web no siguin disponibles.

Una galeta és un petit fragment de text que els llocs web envien al navegador i que s'emmagatzema en el terminal de l'usuari. Aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la seva visita, com l’accés de l'usuari, per mantenir la sessió activa en el lloc web, l'idioma i les opcions preferides, cosa que pot facilitar la seva pròxima visita i fer que el lloc resulti més útil al personalitzar el seu contingut. Les galetes tenen un paper molt important, en millorar l'experiència de l'ús del lloc web.

Aquest lloc web utilitza tant galetes temporals de sessió, com galetes permanents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l'usuari accedeix al lloc web i les galetes permanents emmagatzemen les dades en el terminal, perquè siguin accedides i utilitzades en més d'una sessió.

Segons la finalitat perquè es tractin les dades obtingudes per mitjà de les galetes, el lloc web pot utilitzar:

Galetes tècniques
Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació per mitjà del lloc web o l'aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi ha. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts del lloc web d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.
Galetes de personalització
Són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general, predefinides en el seu terminal o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador per mitjà del que accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, geolocalització del terminal i la configuració regional des d'on s'accedeix al servei.
Galetes d'anàlisi estadística
Són aquelles que permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de galetes, s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web, l'aplicació o la plataforma, i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris d'aquests llocs, per introduir millores en el servei en funció de les dades d'ús que fan els usuaris.
Galetes de tercers
En alguns llocs webs es poden instal·lar galetes de tercers, que permeten gestionar i millorar els serveis oferts. Com per exemple, serveis estadístics de Google Analytics.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El lloc web, incloent-hi, a títol enunciatiu, però no limitatiu, la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, textos i/o gràfics, són propietat del prestador o, si escau, disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, com també inscrits en els registres públics corresponents.

Independentment de la finalitat per a la que fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix, en tot cas, de l'autorització escrita prèvia, per part del prestador. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per part del prestador, serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor.

Els dissenys, logotips, textos i/o gràfics aliens al prestador i que poguessin aparèixer al lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte a aquests. En tot cas, el prestador compta amb l'autorització expressa i prèvia per part dels mateixos.

El prestador reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web, l'existència de drets o cap responsabilitat del prestador sobre els mateixos, com tampoc, suport, patrocini o recomanació per part del mateix.

Per realitzar qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, com també sobre qualsevol dels continguts del lloc web, cal fer-ho per mitjà del correu electrònic següent: info@cavamartinsoler.com.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d'aplicació la legislació espanyola, a la que se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els jutjats i tribunals de Vilafranca del Penedès (Barcelona).